18 Ocak 2014 Cumartesi

Rihanna ve Illuminati

   Herkes Rihanna'nın illu olduğunu biliyor. Kimse bunu inkar edemez. Öncelikle Rihanna'nın evrimine bakalım;

2005 Rihanna:






















Rihanna 2014:




Bir insan 2014-2005=9 yılda bu kadar değişebilir peki. Ama ya klipler:

2005:
Bu Rihanna'nın ilk klibi.

O zamanlar bol pantolonlar giyiyordu.İnanmak çok zor. Peki son klipleri:


      İlk 2 albümünde çok az tepki aldı. Cici ve şirin bir kızdı. Sonra?
 Good Girl Gone Bad

  

Riri saçlarında büyük bir değişim yarattı. Farklı saç modelleri vb. İinsan,1 albümle bu kadar değişir miydi?Yoksa bu işin arkasında başka güçler de mi vardı?
Üçgen gibi.Illuminati amca için bu albüm harikaydı. Amacına ulaştı çünkü . 
Rihanna albüm için bunları dedi:
‘’Albümümü her gün, her gece dinledim. Stüdyodayken tek dinlediğim albüm kendi albümümdü. Kendimi takdir ediyordum çünkü her şarkı harikaydı. Albümdeki her şarkıyı büyük bir zevkle dinleyebilirsiniz. Kendi kendime dedim ki, -Neyi bildiğini sanıyorsun? Böyle bir albüm yapmalıyım!’ 

  Aslında Rihanna , en başından beri bu işin içindeydi. Sadece zihin kontrolünün Riri üstünde görülebilir etki yapması için zaman gerekiyordu.Albümde bir de Jay-Z ile çıkan şarkısı Umbrella vardır. Aslında klip baştan aşağı illu.Neredeyse şeytanın şarkısı. Bu şarkıyı medya,Riri'nin illuya giriş şarkısı olarak adlandırmıştır. Zaten bu işe giren herkesin bir giriş şarkısı var. Selena Gomez - Love You Like A Song gibi. Onuda analiz edeceğiz.

Şimdiki şarkımız Umbrella değil. MAN DOWN:







                                         MAN DOWN-RIHANNA ANALİZ

"Rihanna'nın bu klipte Lilith'i canlandırdığını görüyoruz.Lilith,yahudi kaynaklarında Adem'in ilk eşi olarak geçer.Adem'e tabi olmak istemediği için Tanrı onu Kızıldeniz sahillerine kovmuş ve yalnızlığa sürgün etmiştir.Sonra Tanrı Havva'yı yaratmıştır"                Alıntıdır: Lena Gravel
Ama bu sadece söylenti.Söylenti mi onu da bilmiyorum ama çoğu kişi inanıyor.Klibe geçelim.

         
                Bir erkek görüyoruz.Doğrusu adam.Bu erkeğin saltanatını simgeler .Rihanna istemiyor.Tanrıya değil tanrıçaya tapılmasını istiyor.Rihanna kötü biri değil ve ben büyük bir Navy'im. Sadece tarafsız gözle bakmaya çalışıyorum.


                          
        Sonra Hz.Adem'i görüyoruz. Adem,İbranice de Adam demektir.Man Down'un Türkçesi zaten Adam Yığıldı demektir.Mesajı anlayan anlamıştır ileri ki saniyelerde göreceğiz.                                  






   Sonra Lilith kızımız sahneye çıkıyor.Gözleri görülmüyor.Vurdu vuracak.(ihanet edecek=vuracak)

İleri ki saniyelerde hep kadın görüyoruz.Kadın saltanatı.


       Sonra Lilith( Rihanan ) Adem'i vuruyor ve tanrıçaya tapmalarını sağlamaya çalışıyor.

 


Sonra yukarıda ki gifte ki gibi bir görüntü geliyor.Sigara ruhu simgeler.Daha doğrusu kötü ruhu.Sigara dumanının üflenmesinin anlamı ; ölüm.

  Yesterday Morning (dün sabah) diye bir yazı çıkınca geçmişe dönüyorlar.


        Adem ve Lilith'i görüyoruz. Bisikletler/Tekerlekler vb. ruhun hareketini simgeler.


  Lilith'in bağımsızlığı oldukça büyüyor.


Ama yinede yalnız gezebilmek için sadakat işareti veriyor. El hareketinin anlamı itaatir. Diğer anlamda OBEY. (obey=itaat)

 Şarkı şöyle devam ediyor:
 Cause  I didn't mean to hurt him---  Çünkü ona zarar vermek istememiştim
Could've been somedy's son---  Birilerinin oğlu olabilir
And I took his heart when---O silahı çıkardığımda
I pulled out that gun--- Kalbini sökmüştüm

Birilerinin oğlu olabilir dediği Tanrı'nın oğlu Adem.


İtaatsizliği sonucu Kızıldeniz sahillerine sürgün edildi ve yalnız kaldı. Ayrıca artık elbisesi siyah.Yani şimdi onu kötü yanını göreceğiz.




 Lilight'in dansı.
NOT: "Bazı insanlar gerçek olmayan uydurulmuş şeyler ile Hz. Adem'e iftira atmaya çalışıyor. Sadece klibi in-celemek ve inanışlarını görmek gerektiği için bir süreliğine aklımızda tutmalıyız. Yoksa vay efendim Lilight , Adem'e itaat etmemiş Havva yaratılmış.Havva aynı topraktan yaratıldı diye itaat etti vb. ucuz zırvalıklar sadece uydurmadır. Yoksa kimsenin kimseden üstünlüğü yoktur."  
Alıntıdır:Lena Gravel (  http://lenagravel.blogspot.com/2012/08/rihanna-ve-illuminati-1.html ) (Düzenlenmiştir)

Ne demiş atalarımız! "El elden üstün değildir"  


"Sağ üstte KAVI yazıyor.KAVI , Arapça da güçlü-kuvvetli-üstün anlamlarına gelir. Burada Adem'in Lilight'den üstünlüğünü görüyoruz":
(alıntıdır: Lena Gravel )



Sonuç olarak Liliht kızıldeniz'e sürgün edildi. Sonsuza dek... (dım-dım-dım)

NOT: "Adem yani erkeğin üstünlüğünü kadınların baş kaldırışı ve Tanrı'nın adaletsizliği gibi birçok saçma efsane bu klipte işlenmiştir.Yani Lilith Yahudi mistisizminin ürünüdür.Kuran da da böyle bir şey geçmemektedir. Hatta Tevrat'da bile Liliht yok . Farkındaysan sürekli Tanrı dedim Allah değil . Çünkü Allah böyle bir ayrımcılık yapmaz"
 Alıntıdır:      Lena Gravel

Sonuç Olarak: Rihanna Yahudi efsanelerini canlandırdı . Bu o nu kötü biri yapmaz .

Katy Perry ve Illuminati


Katy Perry denince akla ilk gelen şey "Aaa bu kız mı illuminati!?". Ama az bilinen veya eski kliplerinde oldukça çok subbinal var. SUBBİNAL NEDİR? : 

25. kare tekniği diye bir şey var. Beynimiz sadece 24 kare görebilir . Filmlerde vb. böyle şeyleri çok kullanır illu hayırsızı.Belki gözlerimiz göremez fakat beynimiz algılar ve hiç unutmaz. Mesela insanlara tv de subbinal kullanılarak "yemek-içmek" öğütlense o insanlar obez olur. Hatta bir ülkede denenmişti.1 hafta sonra kola satışları 2'ye katlandı. 


Katy bu resimlerde bas bas bağırıyor "ben illuyum" (!) diye. Ama kimse fark etmiyor. Özellikle 2. resim.
Kimse üçgeni fark etmiyor herkes Katy'e bakıyor.
   Özellikle parfümleri. Önce adlarına bakalım : "purr" "meow". BETA programlamasında oldukça kullanılır. Kedigiller. Çünkü onlar (illu amca) kedigillerin programlama için en uygun hayvan(sembol) olduğunu düşünürler.



Katy isminden dolayı Katy , Kitty(kedicik) 'i çok kullanır. Yine illuminati . Mesela turlarından birinin adı Hello Kitty 'dir .

Katy 'nin kedili resimlerine bakalım:



    KATY PERRY
                                             ROAR
                                            ANALİZ

           Roar, alışılmışın dışında bir klip.Çoğu kişi, "Bu klip Katy'nin zafer şarkısı. Katy artık illuminati değil" gibi şeyler söylüyor. Ama bence tam tersi . Öncelikle klipten önce yayınlanan tanıtım videoları ile başlamak istiyorum.  

 Bu videolarda illuminati nin oluşturduğu Şeker Kız alterinin öldüğünü ve artık sadece kendisi olduğunu vurguluyor. Şimdi klibe geçelim
Bir adam var . Bu Katy'nin programlayıcısı . Programlayıcı, zihin kontrolünün en önemli elemanıdır. Kişiye yapılan zihin kontrolünü belirler.Adam fotoğraf çektikten sonra Katy şunları söylüyor:

I used to bite my tongue and hold my breath
Dilimi ısırıp nefesimi tutmaya alıştım
Scared to rock the boat and make a mess
Gemiyi sallayıp karışıklık çıkarmaktan korktum
So I sat quietly, agreed politely
Bu yüzden sessizce oturup nazikçe katıldım

Birinci cümlede Katy , illuminatinin onu susturduğunu söylüyor. Programın bir aşamasıdır. Çünkü savaş açarlar sa illudan çıkarlar.illu amca çıkmalarını istemiyor.

2. cümlede ise Gemi'yi illuminati olarak söylüyor. Sallamak da savaş açmak .  Savaş açmaktan korkuyor.
3. cümlede hiç bir şeyi  anlam dışı kullanmamış.Katılmak zorunda yoksa ölür. Bu yüzden katıldı.

    Katy,suya eğiliyor. Yansımasında kaplanı kendisi olarak görüyor. Çünkü programlamaya girerek kendini kedigiller gibi hissetmeye başladı.Ayrıca o adada bir mesaj daha verilmiş . Uzaktan bir de görüntü vermişlerdi. Onun anlamı : Göz seni izliyor. mesajı vermek.

  Fil , eşcinsellik anlamına gelir.


Burda file oje sürüyor. Fil , eşcinsellik anlamına geldiği için yapıyor. Bence fil erkek.
   WİDE AWAKE
                                      KATY PERRY                                  
           Wide Awake , göründüğünden çok daha fazla şey anlatıyor. ;

Klip Katy'nin "California Gurls" adlı şarkısının çekimleriyle başlıyor. Fark ettiyseniz çok mutlu görünüyor. Ama yalnız kaldığında durum aynı değil.
Küpeleri, mason locasının simgesine benziyor.

                Bu kapıların önünde 2 tane sütun  var. Bu masonlukta boyutlar arası geçiş anlamına gelir.









   Klibin başka bir sahnesi. Katy burada , onu kurtaracak şeyi buluyor. Çilek burada masonluk anlamına geliyor. Masonlar, kendini aydınlanmış olarak tanımlarlar.


   Meyveyi yiyor.


     Dedim ya , masonlar aydınlanmış olarak tanıtır kendini . Katy'nin içinden ışık çıkıyor. Diğer anlamda masonlar (ışık=cin) ifadesini çok kullanır.


Küçük Katy, yardıma yetişiyor.Bu , Katy'nin masum tarafını vurgular.Cinin himayesinde yüzde bazı değişiklikler meydana gelir. Mesela göz bebekleri. Az önce ışık=cin demiştir. Küçük Katy'nin geldiği saniyelerde büyük Katy'nin yüzüne ışık vuruyor. Cin. Yüzünü görüyoruz. Dik gözbebekleri var. Küçük olanın göz bebekleri ise gayet yuvarlak.







  Girdikleri yerin zemini zıt renklerle dolu. Damalı zeminin bir değişiği.

Aynaların hiçbirinde küçük Katy gözükmüyor. Yani küçük Katy gerçekte yok.
    Bu oda Katy'nin aklını simgeliyor. Yani  o oda Katy'nin aklının odası.







Fotoğrafçı bir adam gelip fotoğraf çekiyor. Bir tetikdir.













Katy,tetikleri görünce dayanamayıp aynayı kırıyor. Aynayı kırınca yeni bir alter oluştu. Birazdan göreceğiz;





Katy , çiçeklerle kaplı bir odaya geliyor. LABİRENTTEN GEÇEREK. Yani Alice Harikalar Diyarı programlamasında. Çünkü Alice de böyle bir labirentten geçiyordu.

Belki burada daha iyi görürsünüz:


Aslında, bu resimde Alice'den çok  masonluğa vurgulanmıştır. Çünkü masonlukta aydınlandı. Hani demiştik ya çilek masonluğu simgeliyor. ( çilek masonluğu simgelemez orada öyle kullanılmış) Çileği yemeden önce siyahtı ama sonra çileği yedi ve yakın zamanda yeşil cennet bahçesi oluverdi. Neyse devam edelim daha önemli yerler var;



        1-Karşılarına böyle bir adam çıkıyor. Bu adam yardımcı programcı olabilir ama sonra Katy tokat atıyor.Zihin kontrolüne giren kişi programcısına vb. karşı gelemez. Bence ya bu asıl programcının oyunu (gerçekle hayali ayır edemesin diye) yada Katy'nin programcısına karşı düşünceleri.
2-Resimdeki beyaz at Pegasus'u simgeler. Pegasus , astral seyahatte ruhumuzun taşıyıcı ve koruyucusu olarak bilinir.



Küçük Katy ile kalpli kapıya geliyorlar.Tanıdık geldi mi?Alice Harikalar Diyarı:




SONUÇ OLARAK: Katy kurtulmadı. Bu klipte  girişini canlandırdı. Ve Alice Harikalar Diyarı Akıl Kontrolünde.