5 Mayıs 2014 Pazartesi

Illuminati Markaları ve Simgeler



 Şu resme bir bakın , size sadece eski bir sanat eseri ve sembol gibi gelir.
   Oradakiler , Havva ve Hazreti Adem , yanlarında ki ise onlara sırnaşmaya çalışan şeytan.



Isırılmış elma , günahı simgeler. ( Adem ve Havva 'nın cennetten kovulma hikayesini bilirsiniz) Dünyaca ünlü apple markası da buradan gelmektedir.








   İlk günah ısırılmış elma.Ayrıca Apple 'ın sembolüdür.Apple markası da bize böyle şeyleri bize aşılamak için oluşturulmuştur.












DISNEY CHANNEL

     
        Disney Channel'ın kurucusu ileri derece masondur.

   Şuna bakın; logosunda bile 666 gizli.
Çocukların beynini yıkıyorlar böylece.Kimsede bir halt bilmiyor.
   Disney cezbedicidir . Mesela benim 8 yaşında bir kardeşim var her gün Disney izliyor . Mümkün olduğunca engellemeye çalışıyorum.Peki neden diğer kanallar değil? Disney , 25. kare tekniği uygulamaktadır Şu analizim başına bakarsanız anlarsınız. Her şey açık ve net yazılmış .



 

                                     Yaygın Semboller




 Satanistlik yıldızına çok benzer ama bu yıldız 5 köşelidir.6 köşeli yıldız , Rastafaryanizm sembolüdür. Bu yıldız elementleri simgeler. Şimdi elementle Illuminatinin ne alakası var düşünün? Renklerle Illuminatinin bir alakası yok ama çok bağlılar. Bu da bir program.Akıl kontrolü programı.







             
Masonların büyük bölümünün şeytana taptığını biliyoruz. Peki neden 666 ? Çünkü şeytanın oğlunun 6 Haziran saat 6 da geleceğine inanılıyor. Haziran da zaten yılın 6. ayı  ;) .


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder